За нас

В далечната 1998 г. една новосъздадена българо-италианска фирма, впоследствие превърнала се в еднолична, с много любов и желание успя да въведе на българския флористичен пазар нови материали за аранжиране на букети от цветя и опаковане на подаръци.

Първият ни партньор от Италия беше също така млада, създадена преди две години фирма – Италпак. Като фамилна фирма тя беше и остана изключително гъвкава и с непрекъснато обогатяващ се асортимент на опаковки. През 1998 г. Италпак въведе полипропиленово, двустранно напечатано фолио- имитация на хартия, но в същото време гъвкаво и  водоустойчиво.

От 2012 г. фирмата ни предлага най-новата тенденция на флористичния пазар -  хартия за опаковки от едностранно и двустранно напечатана рециклирана крафт хартия в богато многообразие на пастелни цветове и десени.

От 2000 г.  до днес италианската фирма Стар Пенсилвания е наш партньор в областта на опаковките за подаръци. Предлагаме няколко вида хартия: плакатна, детска, крафт, метализирана, луксозна и изключително богат асортимент от панделки и ленти.